Preşedintele PMP, Eugen Tomac, solicită preşedintelui Iohannis şi Guvernului să acţioneze "hotărât şi eficient" pentru a apăra interesele României, susţinând că nu anticipatele trebuie sa fie prioritatea acum, ci "bătălia pentru banii europeni".
Eugen Tomac a scris pe Facebook: "Preşedintele Iohannis şi Guvernul au datoria să intervină de urgenţă, să acţioneze hotărât şi eficient pentru a apăra interesele României. Nu anticipatele trebuie sa fie prioritate pentru ţară astăzi, ci bătălia pentru banii europeni. Conform propunerii de buget al Uniunii Europene, România riscă să primească, în perioada 2021-2027, finanţări diminuate pentru coeziune şi agricultură. Astfel, propunerea de buget aflată pe masa liderilor europeni prevede tăieri, în bugetul comun, de peste 80 de miliarde de euro la coeziune, agricultură şi mediu".
El afirmă că negocierile pe bugetul UE sunt "cruciale" pentru viitorul României, iar decizia finală referitoare la acest subiect trebuie să fie "rezultat al unui echilibru între politicile tradiţionale, de coeziune şi agricolă, şi noile priorităţi, cum ar fi lupta împotriva schimbărilor climatice".
1. securitatea individuala prioritate
(mesaj trimis de anonim în data de 15.02.2020, 14:22)
Asadar cine asigura securitatea fiintelor si a ecosistemului?
Depopulare si extinctie a plantelor si animalelor prin:
1. Razboi biologic,Condex alimentarius, modificari genetice, iradierea fructelor si legumele importante, produse farmaceutice, vaccinare
2. Controlul vremii- HAARP si Chemtrails (aluminiu)
3. Crearea unui superconductor, ca un fel de internet prin care se ataca la nevoie
2. prioritatea prioritatilor
(mesaj trimis de anonim în data de 15.02.2020, 14:28)
Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.
Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.
3. 2 tururi!!!
(mesaj trimis de anonim în data de 16.02.2020, 01:36)
Chintesența megaresetării!!!